Grēks būtu necept kabaču pīrāgu cepeškrāsnī pašā vasaras sezonas uzplaukumā! Es nesen atklāju šo ēdienu.
Un kopš tā laika man ir izdevies pagatavot vairākas porcijas. Es iesaku jums darīt to pašu, jo pīrāgam ir maģiska īpašība pazust neilgu laiku pēc pagatavošanas. Jūsu ģimene būs sajūsmā!
Kabaču pīrāgs cepeškrāsnī
Kabaču ēdieni bieži tiek pagatavoti ļoti vienkārši un ātri. Mēs neizmantosim īpašus produktus. Jums vai nu jau ir viss nepieciešamais jūsu virtuvē, vai arī varat to iegādāties tuvākajā veikalā. Sāksim!
PILDĪJUMA SASTĀVDAĻAS
3 kabači
1 sīpols
3 ķiploku daiviņas
50 g cietā siera
Dilles pēc garšas
Sāls pēc garšas
Augu eļļa veidnes ieeļļošanai
Ja vēlaties varat dekorēt pīrāga virsu vai pievienot pīrāgā citus dārzēņus: kukurūzu, zirņus, tomātus, burkānus vai jebukuru citu, kas jums patīk
SASTĀVDAĻAS MĪKLAI
250 g skābā krējuma
3 olas
200 g kviešu miltu
0,5 tējk. malto muskatriekstu
3 g cepamā pulvera
Sāls un malti melnie pipari pēc garšas
SAGATAVOŠANA
1.Vispirms gatavosim pildījumu. Lai to izdarītu, sagrieziet kabačus plānos pusgredzenos. Dariet to pašu ar sīpolu. Ja lietojat jaunus kabačus (un tie tagad ir prioritāte), jums nav jāmizo miza.
Un, ja tas ir arī mājās audzēts kabacis, pīrāgs izrādīsies vēl garšīgāks!
Lasi vēl: Neticami garda kabaču zupa, ar šo recepti padalījās mana vecmāmiņa
2.Smalki sagrieziet ķiplokus un arī sasmalciniet dilles. Dārzeņus liek atsevišķā traukā un visu samaisa.